Uutiset

JLL toimi Intermediate Capital Groupin neuvonantajana Thermo Fisherille vuokratun toimistotalon hankinnassa Vantaalla

Intermediate Capital Groupin (”ICG”) hallinnoima rahasto on ostanut Vantaalla sijaitsevan Thermo Fisherin pääkonttori- ja T&K-kiinteistön.

joulukuu 21, 2021

Yli 23,000 m2 vuokrattavaa pinta-alaa käsittävä kiinteistö on vuokrattu pitkällä vuokrasopimuksella Thermo Fisher Scientificille, joka on yksi maailman suurimpia yhtiöitä ja globaali markkinajohtaja lääkintäinstrumenttien ja -tarvikkeiden valmistuksessa. Vuonna 2002 Thermo Fisherin Suomen pääkonttoriksi rakennettu kiinteistö sijaitsee strategisella paikalla lähellä lentokenttää, erinomaisten raide- ja tieliikenneyhteyksien varrella. Sijainti on täydellinen pääkonttori-, laboratorio- ja varastotoimintojen yhdistämiseen.

Chad Brown, Managing Director, Intermediate Capital Group: “Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme päätökseen ensimmäisen kiinteistötransaktiomme Suomessa. Hankittu kiinteistö sopii strategiaamme loistavasti; sillä on vuokralaiselle strategisesti suuri merkitys. Suomi ja Pohjoismaat ovat rahastomme kohdemarkkinoita ja jatkamme vastaavien sijoitusmahdollisuuksien kartoittamista. ICG teki transaktiossa läheistä yhteistyötä JLL:n kanssa ja arvostaa saamaansa tukea.”

Antti Pelli, Senior Director Capital Markets, JLL Finland: “Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme toimia ICG neuvonantajana heidän ensimmäisessä kiinteistötransaktiossaan Suomessa. Transaktio osoittaa, että Suomen kiinteistömarkkina houkuttaa yhä uusia kansainvälisiä sijoittajia ja kertoo JLL:n kyvystä tukea asiakkaitaan yli rajojen monella eri kiinteistösektorilla.”

JLL toimi Intermediate Capital Groupin kaupallisena neuvonantajana ja Krogerus oikeudellisena neuvonantajana kaupassa.

 

Lisätiedot: Antti Pelli, Senior Director, Capital Markets, JLL Finland

Puhelin: +358 40 550 3625

Email: antti.pelli@eu.jll.com

 


JLL

JLL on johtava kiinteistöalan neuvonantaja 16,6 miljardin dollarin kokonaisliikevaihdolla ja 6,1 miljardin dollarin nettoliikevaihdolla (2020). Yritys on mukana Fortune 500 -listalla. Yli 95 000 työntekijäämme 80 maassa ja lähes 300 toimistossa palvelevat asiakkaitamme laajasti toimitilojen asiantuntijapalveluiden parissa (syyskuu, 2021). JLL on Suomen johtava kiinteistöasiantuntija, joka palvelee noin 70 työntekijän voimin Suomen tunnetuimpia yrityksiä ja kiinteistösijoittajia sekä kansainvälisiä asiakkaita. JLL on rekisteröity tavaramerkki, jota käytetään Jones Lang LaSalle Inc. brändinä. Lisätietoja jll.com.