Uutiset

JLL toimi Conficapin neuvonantajana terveyskeskuskiinteistön myynnissä SBB:lle

Conficap on myynyt modernin terveyskeskuskiinteistön Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB:lle (SBB).

joulukuu 23, 2021

© 2021, Kuvatoimisto Kuvio

Kiinteistö sijaitsee Raision keskustassa ja on täyteen vuokrattu pitkillä vuokrasopimuksilla. Suurin vuokralainen on Mehiläinen, joka on yksi suomen johtavista terveyspalveluiden tuottajista. Kiinteistö on rakennettu vuonna 2009 ja käsittää noin 1,300 neliötä vuokrattavaa tilaa.

Antti Pitkänen, Kiinteistöjohtaja, Conficap: ”Kiitos ostajan sekä JLL:n tiimeille ammattimaisesta ja tehokkaasta transaktioprosessista. Conficap on terävöittänyt kiinteistöstrategiaansa ja sen mukaisesti kehitämme systemaattisesti portfoliota. On myös hienoa, että korkealaatuisilla kohteilla ja hyvillä vuokralaisilla on kysyntää toimitilamarkkinassa.”                                                                                                                         

Antti Pelli, Senior Director, JLL Capital Markets Finland: ”Olemme iloisia voidessamme avustaa Conficapia onnistuneessa kaupassa. Korkealaatuisten terveydenhuoltokiinteistöjen kysyntä pysyy Suomessa vahvana ja nykyisessä markkinaympäristössä sijoittajat suosivat luotettavia ja tunnettuja vuokralaisia sekä pitkiä vuokrasopimuksia. JLL:n kattavan sijoittajatietämyksen ansiosta pystyimme saavuttamaan asiakkaallemme erittäin tyydyttävän lopputuloksen. Haluamme kiittää Conficapia ja SBB:tä sujuvasta prosessista.”

JLL toimi transaktiossa Conficapin kaupallisena neuvonantajana. Avance toimi Conficapin juridisena neuvonantajana.

 

Yhteyshenkilö: Antti Pelli, Senior Director, JLL Capital Markets Finland

Puhelin: +358 40 550 3625

Sähköposti: antti.pelli@eu.jll.com

 


JLL

JLL on johtava kiinteistöalan neuvonantaja 16,6 miljardin dollarin kokonaisliikevaihdolla ja 6,1 miljardin dollarin nettoliikevaihdolla (2020). Yritys on mukana Fortune 500 -listalla. Yli 95 000 työntekijäämme 80 maassa ja lähes 300 toimistossa palvelevat asiakkaitamme laajasti toimitilojen asiantuntijapalveluiden parissa (syyskuu, 2021). JLL on Suomen johtava kiinteistöasiantuntija, joka palvelee noin 70 työntekijän voimin Suomen tunnetuimpia yrityksiä ja kiinteistösijoittajia sekä kansainvälisiä asiakkaita. JLL on rekisteröity tavaramerkki, jota käytetään Jones Lang LaSalle Inc. brändinä. Lisätietoja jll.com.