Uutiset

JLL toimi Erikoissijoitusrahasto eQ Liikekiinteistöt and eQ Hoivakiinteistöt neuvonantajana Tikkurilassa sijaitsevan toimisto- ja terveydenhuoltokiinteistön ostossa Spondalta

Erikoissijoitusrahasto eQ Liikekiinteistöt ja eQ Hoivakiinteistöt ovat ostaneet toimisto- ja terveydenhuoltokiinteistön Spondalta perjantaina 17.12.2021 osoitteesta Väritehtaankatu 8 Tikkurila, Vantaa.

joulukuu 17, 2021

Erikoissijoitusrahasto eQ Liikekiinteistöt ja eQ Hoivakiinteistöt ovat ostaneet toimisto- ja terveydenhuoltokiinteistön Spondalta perjantaina 17.12.2021 osoitteesta Väritehtaankatu 8 Tikkurila, Vantaa.

Kiinteistö on moderni toimisto- ja terveydenhuoltokiinteistö, joka koostuu kahdesta rakennuksesta Tikkurilan rautatieaseman läheisyydessä; ensimmäinen rakennuksista valmistui vuonna 2018 ja sen laajennus valmistui joulukuussa 2021. Kiinteistössä on noin 13,500 neliömetriä vuokrattavaa pinta-alaa ja on vuokrattu vahvoille vuokralaisille kuten Mehiläinen, Lehto Group ja Forenom. Kiinteistön ensimmäinen osa on LEED Gold sertifioitu ja laajennukselle haetaan LEED Platinum sertifikaattia.

Marjaana Berger, Investment Director, eQ Asset Management Ltd.: ”Kiinteistö on keskeisellä sijainnilla julkisen liikenteen solmukohdassa ja lähellä Tikkurilan monipuolisia palveluita. Erikoissijoitusrahasto eQ Liikekiinteistöt omistaa jo kauppakeskus Dixin ja kiinteistöt täydentävät toisiaan muodostaen merkittävän kokonaisuuden. Kiitämme JLL:ää ammattimaisesta transaktioprosessin läpiviennistä.”

Rikumatti Forsberg. Director, JLL Capital Market Finland: “Olemme tyytyväisiä, kun olemme onnistuneesti saaneet neuvoa eQ:ta tässä rahastojen yhteisessä ostotransaktiossa. eQ:n rahastoilla on vahva historia ensiluokkaisiin liike- ja hoivakiinteistöihin sijoittamisessa, ja olemme iloisia voidessame tukea heitä liiketoimintansa kasvattamisessa.”

JLL toimi eQ:n ainoana kaupallisena neuvonantajana transaktiossa. Ostajan juridisena neuvonantaja toimi Avance Asianajotoimisto.

 

 

Yhteyshenkilö:

Rikumatti Forsberg, Director, Capital Markets, JLL

Puhelin:

+358 50 594 1722

Sähköposti:

rikumatti.forsberg@eu.jll.com

 


About JLL

JLL on johtava kiinteistöalan neuvonantaja 16,6 miljardin dollarin kokonaisliikevaihdolla ja 6,1 miljardin dollarin nettoliikevaihdolla (2020). Yritys on mukana Fortune 500 -listalla. Yli 95 000 työntekijäämme 80 maassa ja lähes 300 toimistossa palvelevat asiakkaitamme laajasti toimitilojen asiantuntijapalveluiden parissa (syyskuu, 2021). JLL on Suomen johtava kiinteistöasiantuntija, joka palvelee noin 70 työntekijän voimin Suomen tunnetuimpia yrityksiä ja kiinteistösijoittajia sekä kansainvälisiä asiakkaita. JLL on rekisteröity tavaramerkki, jota käytetään Jones Lang LaSalle Inc. brändinä. Lisätietoja jll.com.