Uutiset

JLL toimi MSD:n neuvonantajana Espoon Keilaniemessä sijaitsevan toimistorakennuksen myynnissä ja takaisinvuokrauksessa Skanskalle

marraskuu 24, 2021

Tero Uusitalo

+358 40 010 3450

MSD Finland Oy on allekirjoittanut sopimuksen koskien yrityksen tämänhetkisen Espoon Keilaniemessä sijaitsevan Suomen pääkonttorin myyntiä ja takaisinvuokrausta. Kiinteistön on ostanut Skanska ja kauppahinta on noin 22.6 miljoonaa euroa.

Keilaranta 3 on keskeisellä paikalla Keilaniemessä sijaitseva viisikerroksinen toimistorakennus, jossa on noin 5,000 neliömetriä vuokrattavaa alaa. Kiinteistö sijaitsee aivan Keilaniemen metroaseman vieressä, ja tuleva Raide-Jokeri-yhteys tulee kulkemaan kohteen vierestä.

Tero Uusitalo, Head of Capital Markets, JLL Finland: “Olemme erittäin iloisia saadessamme auttaa MSD:tä heidän Suomen pääkonttorin myynnissä ja takaisinvuokrauksessa. Transaktio on hyvä esimerkki vahvasta sijoittajakysynnästä laadukkaille ja hyvällä paikalla sijaitseville toimistokiinteistöille, joilla on kehityspotentiaalia.”

JLL toimi transaktiossa MSD:n kaupallisena neuvonantajana ja Roschier juridisena neuvonantajana.

 

Yhteyshenkilö:

Tero Uusitalo

Puhelin:

+358 40 010 3450

Sähköposti:

tero.uusitalo@eu.jll.com

 

  

JLL


JLL on johtava kiinteistöalan neuvonantaja 16,6 miljardin dollarin kokonaisliikevaihdolla ja 6,1 miljardin dollarin nettoliikevaihdolla (2020). Yritys on mukana Fortune 500 -listalla. Yli 95 000 työntekijäämme 80 maassa ja lähes 300 toimistossa palvelevat asiakkaitamme laajasti toimitilojen asiantuntijapalveluiden parissa (syyskuu, 2021). JLL on Suomen johtava kiinteistöasiantuntija, joka palvelee noin 70 työntekijän voimin Suomen tunnetuimpia yrityksiä ja kiinteistösijoittajia sekä kansainvälisiä asiakkaita. JLL on rekisteröity tavaramerkki, jota käytetään Jones Lang LaSalle Inc. brändinä. Lisätietoja jll.com.