Uutiset

JLL toimi myyjän neuvonantajana kiinteistöportfolion myynnissä Kinland Groupille

helmikuu 25, 2022

JLL toimi myyjän neuvonantajana yhdeksän kohteen kiinteistöportfolion myynnissä Pohjoismaiden johtavalle sosiaalisen infrastruktuurin yhtiölle, Kinland Groupille. Seitsemästä päiväkotikohteesta sekä kahdesta hoivakohteesta koostuva portfolio käsittää yhteensä 784 asiakaspaikkaa ja noin 8,000 neliömetriä vuokrattavaa pinta-alaa.

Kaikki portfolion kohteet ovat hiljattain rakennettuja ja ne sijaitsevat kahdeksassa suomalaisessa kaupungissa. Portfolion kohteet ovat täyteen vuokrattuja pitkillä vuokrasopimuksilla viidelle markkinoiden johtavalle operaattorille.

Antti Pelli, Senior Director, JLL Finland: Olemme iloisia voidessamme avustaa myyjää tässä portfoliokaupassa Kinland Groupille. Kysyntä korkealuokkaisille päiväkoti- ja hoivakiinteistöille Suomessa jatkuu voimakkaana. Sijoittajat ovat kiinnostuneita suomalaisten yhteiskuntakiinteistöjen houkuttelevasta tuottoprofiilista sekä suotuisista pitkän aikavälin markkinafundamenteista. Olemme myös tyytyväisiä, että pääsimme jälleen kerran hyödyntämään JLL:n vahvaa osaamista ja kattavaa sijoittajatuntemusta yhteiskuntakiinteistöjen kaupankäynnissä, ja haluamme kiittää myyjää sekä Kinlandia sujuvasta prosessista.

 


JLL

JLL on johtava kiinteistöalan neuvonantaja 16,6 miljardin dollarin kokonaisliikevaihdolla ja 6,1 miljardin dollarin nettoliikevaihdolla (2020). Yritys on mukana Fortune 500 -listalla. Yli 95 000 työntekijäämme 80 maassa ja lähes 300 toimistossa palvelevat asiakkaitamme laajasti toimitilojen asiantuntijapalveluiden parissa (syyskuu, 2021). JLL on Suomen johtava kiinteistöasiantuntija, joka palvelee noin 70 työntekijän voimin Suomen tunnetuimpia yrityksiä ja kiinteistösijoittajia sekä kansainvälisiä asiakkaita. JLL on rekisteröity tavaramerkki, jota käytetään Jones Lang LaSalle Inc. brändinä. Lisätietoja jll.com.