Uutiset

JLL toimi Erikoissijoitusrahasto eQ Liikekiinteistön neuvonantajana pysäköintikiinteistön myynnissä Equitix:n hallinnoimalle infrastruktuurirahastolle

Erikoissijoitusrahasto eQ Liikekiinteistöt on myynyt Helsingissä hiljattain rakennetun pysäköintikiinteistön Equitix:n hallinnoimalle infrastruktuurirahastolle.

joulukuu 17, 2021

Kiinteistö on valmistunut vuonna 2021 ja sijaitsee Jätkäsaaressa Länsisataman vieressä, joka on yksi Euroopan vilkkaimmista matkustajasatamista. Kiinteistö sisältää 725 autopaikkaa ja on kokonaan vuokrattu pitkäaikaisella vuokrasopimuksella Helsingin Satamalle.

Rikumatti Forsberg, Director, JLL Capital Markets Finland: ”Olemme erittäin ylpeitä ja iloisia saadessamme auttaa Erikoissijoitusrahasto eQ Liikekiinteistöä kiinteistön myynnissä. Kauppa on hyvä esimerkki vahvasta kansainvälisestä sijoittajakysynnästä, joka kohdistuu keskeisillä sijainneilla sijaitseviin kohteisiin, joissa on pitkät vuokrasopimukset vahvojen vuokralaisten kanssa. Kauppa korostaa myös JLL:n globaalia ja laajaa sijoittajaverkostoa ja olemme erittäin tyytyväisiä, että löysimme Equitixistä uuden pitkäaikaisen omistajan kiinteistölle.”

JLL toimi Erikoissijoitusrahasto eQ Liikekiinteistön kaupallisena neuvonantajana ja Avance oikeudellisena neuvonantajana kaupassa.

 

Yhteyshenkilö: Rikumatti Forsberg, Director, JLL Capital Markets Finland

Puhelin: +358 50 594 1722

Sähköposti: rikumatti.forsberg@eu.jll.com

 


JLL

JLL on johtava kiinteistöalan neuvonantaja 16,6 miljardin dollarin kokonaisliikevaihdolla ja 6,1 miljardin dollarin nettoliikevaihdolla (2020). Yritys on mukana Fortune 500 -listalla. Yli 95 000 työntekijäämme 80 maassa ja lähes 300 toimistossa palvelevat asiakkaitamme laajasti toimitilojen asiantuntijapalveluiden parissa (syyskuu, 2021). JLL on Suomen johtava kiinteistöasiantuntija, joka palvelee noin 70 työntekijän voimin Suomen tunnetuimpia yrityksiä ja kiinteistösijoittajia sekä kansainvälisiä asiakkaita. JLL on rekisteröity tavaramerkki, jota käytetään Jones Lang LaSalle Inc. brändinä. Lisätietoja jll.com.