JLL toimii Helsingin kaupungin neuvonantajana Lasipalatsin myynnissä

kesäkuu 13, 2019

​Helsingin kaupunki aikoo myydä osuutensa Lasipalatsista Föreningen Konstsamfundetille, joka on Lasipalatsin toinen osaomistaja. Kaupan myötä Föreningen Konstsamfundet omistaisi koko Lasipalatsin.

Lasipalatsi on yksi tunnetuimmista kiinteistöistä Helsingissä keskeisellä sijainnilla Mannerheimintiellä vastapäätä Sokoksen tavarataloa ja Forumin kauppakeskuksen vieressä. Vuonna 1935 valmistunut rakennus sisältää 2,500 neliömetriä liiketiloja, jotka ovat kokonaisuudessaan vuokrattuja tunnetuille kaupan alan toimijoille. Kohteen suurimpiin vuokralaisiin kuuluvat Ravintola Lasipalatsi, Haiku Sushi, Makia ja La Torrefazione.

Kauppahinta on 33,5 miljoonaa euroa. JLL toimii kaupassa Helsingin kaupungin kaupallisena neuvonantajana.


JLL

JLL on johtava toimitilojen asiantuntija, 16,3 miljardin dollarin kokonaisliikevaihdolla ja 6,5 miljardin dollarin nettoliikevaihdolla (2018). Yritys on mukana Fortune 500-listalla. Yli 90 000 työntekijäämme 80 maassa ja lähes 300 toimistossa palvelevat asiakkaitamme laajasti toimitilojen asiantuntijapalveluiden parissa. Olemme Suomen johtava kiinteistöasiantuntija, joka palvelee noin 80 työntekijän voimin Suomen tunnetuimpia yrityksiä ja kiinteistösijoittajia sekä kansainvälisiä asiakkaita. JLL on rekisteröity tavaramerkki, jota käytetään Jones Lang LaSalle Inc. brändinä. Lisätietoja www.jll.com