Uutiset

JLL:llä useita nimitysuutisia Suomessa

JLL:llä on marraskuun alussa tullut voimaan useita nimityksiä Suomen Valuation & Strategic Consulting sekä Capital Markets -liiketoimintayksiköissä.

joulukuu 10, 2021

Valuation & Strategic Consulting -liiketoimintayksikössä Directorista Senior Directoriksi on nimitetty DI Aarne Mustakallio ja DI Mikko Kuusela. Vastaavasti Associatesta Senior Associateksi on nimitetty DI Anni Kontturi, DI Simo Hännikäinen sekä DI Sirpa Nieminen.

Capital Markets -liiketoimintayksikössä on nimitetty Pauliina Rantsi Directorista Senior Directoriksi. Lisäksi Senior Associateista Directoreiksi on nimitetty Isa Nyytäjä ja Heini Koivumäki.

Kaisu Pienimäki, Head of Valuation & Strategic Consulting: ”On upeaa seurata nuorten ammattilaistemme kasvutarinoita. Neljä viidestä edellä mainitusta on tullut töihin meille opiskelijana ja kasvaneet ammattilaisina jo jopa Senior Director -tasolle. Pyrimme räätälöimään jokaiselle henkilölle heidän näköisensä urapolun ja aidosti kansainvälisenä organisaationa mahdollisuudet ovatkin erittäin laajat.”

Tero Uusitalo, Head of Capital Markets: ”Capital Markets -tiimi on kasvanut vahvasti viimeisen vuoden aikana ja samalla olemme pystyneet tarjoamaan monipuolisempia rooleja kokeneemmille tekijöille. Tuoreimpien nimitysten myötä kykenemme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin entistäkin paremmin.”

Tero Lehtonen, JLL:n Suomen-toimitusjohtaja: ”Talon sisäinen urakehitys ja osaamisen kehittäminen ovat olleet perustana yrityksemme menestykselle läpi linjan. Onnittelen kaikkia nyt nimitettyjä uuden positionsa johdosta. He ovat osoittaneet osaamisensa ja kehityskykynsä, joka näkyy myös heidän urakehityksessään.”

 

Lisätiedot: Kaisu Pienimäki, Head of Valuation & Stategic Consulting

Puhelin: +358 40 703 2783

Email: kaisu.pienimaki@eu.jll.com

 

Lisätiedot: Tero Uusitalo, Head of Capital Markets

Puhelin: +358 400 103 450

Email: tero.uusitalo@eu.jll.com

 


About JLL

JLL on johtava kiinteistöalan neuvonantaja 16,6 miljardin dollarin kokonaisliikevaihdolla ja 6,1 miljardin dollarin nettoliikevaihdolla (2020). Yritys on mukana Fortune 500 -listalla. Yli 95 000 työntekijäämme 80 maassa ja lähes 300 toimistossa palvelevat asiakkaitamme laajasti toimitilojen asiantuntijapalveluiden parissa (syyskuu, 2021). JLL on Suomen johtava kiinteistöasiantuntija, joka palvelee noin 70 työntekijän voimin Suomen tunnetuimpia yrityksiä ja kiinteistösijoittajia sekä kansainvälisiä asiakkaita. JLL on rekisteröity tavaramerkki, jota käytetään Jones Lang LaSalle Inc. brändinä. Lisätietoja jll.com.