JLL vahvistaa kaupankäynti- ja arviointitiimejään Suomessa

Mathias Vuorelma ja Tero Uusitalo johtamaan kaupankäyntiä; Kaisu Pienimäki arviointi- ja konsultointitiimin johtoon

tammikuu 24, 2020

HELSINKI, 24. tammikuuta 2020 - JLL on nimittänyt Mathias Vuorelman ja Tero Uusitalon johtamaan Capital Markets -tiimiä ja Kaisu Pienimäen Valuation & Advisory -tiimin johtajaksi.

Vuorelma ja Uusitalo aloittivat JLL:ssä 2010 ja 2007. Molemmilla on ollut keskeinen rooli kaupankäyntitiimin vahvassa kasvussa kotimaisten ja kansainvälisten asiakkaiden myynti- ja ostoneuvonantajana. Jatkossa molemmat vastaavat JLL:n kaupankäynnin strategisesta kehityksestä ja liiketoiminnan kasvusta Suomessa. He seuraavat tehtävässä Christian Hohenthalia, joka toimi aiemmin JLL:n toimitusjohtajana sekä kaupankäyntitiimin vetäjänä.

JLL Finlandin toimitusjohtaja Tero Lehtonen: ”Olemme innoissamme siitä, että Mathias ja Tero ottavat liiketoiminnan vastuulleen. Molemmilla on ollut merkittävä rooli JLL:n kaupankäyntitiimin kasvussa. Heidän asiantuntemuksensa Suomen kiinteistömarkkinoista, sitoutuminen ja innovatiiviset ratkaisut tekevät heistä parhaan mahdollisen valinnan kaupankäyntitiimin johtajiksi. Tämä ja Nordic Capital Markets -johtaja Thomas Perssonin nimitys vahvistavat JLL:n asemaa johtavana kiinteistötransaktioiden neuvonantajana Pohjoismaissa.”

Pienimäki aloitti JLL:ssä vuonna 2007. Vuonna 2014 hän siirtyi Retail -yksikön johtoon ja nosti sen alansa markkinajohtaksi. Jatkossa Pienimäen tavoitteena on kasvattaa erityisesti konsultointi- ja analyysipalveluja entistä laajemmaksi kaikki toimialat ja kiinteistösektorit kattavaksi kokonaisuudeksi. 

Nämä nimitykset seuraavat Tero Lehtosen äskettäistä nimitystä JLL:n uudeksi toimitusjohtajaksi Suomessa. Lehtonen aloitti JLL:ssä vuonna 2006 ja on johtanut mm. arviointi- ja tutkimusyksikköjä sekä toiminut JLL:n operatiivisena johtajana vuoteen 2019 asti.

JLL Finlandin toimitusjohtaja Tero Lehtonen: ”Talon sisäinen urakehitys ja osaamisen tehokas hyödyntäminen ovat olleet perustana yrityksemme menestykselle. Onnittelen Teroa, Mathiasta ja Kaisua heidän uusissa rooleissaan. Näiden nimitysten myötä keskitymme jatkossakin tarjoamaan asiakkaillemme markkinoiden johtavia neuvonantopalveluja kaikissa kiinteistökysymyksissä.”

JLL tarjoaa Suomessa kaupankäynti-, arviointi-, konsultointi-, vuokraus-, vuokralaisedustus- sekä kiinteistökehitys- ja suunnittelupalveluita niin kotimaisille kuin kansainvälisillekin toimijoille.

 

Yhteystiedot: Nina Kallio / Iva Kodjabacheva   

Puhelin: +358 40 487 4011 / +34 667949442

Email:  nina.kallio@eu.jll.com / iva.kodjabacheva@eu.jll.com

 

 

About JLL
 
JLL on johtava toimitilojen asiantuntija 16,3 miljardin dollarin kokonaisliikevaihdolla ja 6,5 miljardin dollarin nettoliikevaihdolla (2018). Yritys on mukana Fortune 500 -listalla. Yli 93000 työntekijäämme 80 maassa ja lähes 300 toimistossa palvelevat asiakkaitamme laajasti toimitilojen asiantuntijapalveluiden parissa. Olemme Suomen johtava kiinteistöasiantuntija, joka palvelee noin 70 työntekijän voimin Suomen tunnetuimpia yrityksiä ja kiinteistösijoittajia sekä kansainvälisiä asiakkaita. JLL on rekisteröity tavaramerkki, jota käytetään Jones Lang LaSalle Inc.:in brändinä. Lisätietoja www.jll.com