Tero Lehtonen JLL Finlandin toimitusjohtajaksi

joulukuu 18, 2019

Tero Lehtonen seuraa Christian Hohenthalia JLL Finlandin uutena toimitusjohtajana 

 

Tero Lehtonen on nimitetty Jones Lang LaSalle Finland Oy:n (JLL) toimitusjohtajaksi. Hän seuraaa  tehtävässä Christian Hohenthalia, joka siirtyy Sponda Oyj:n toimitusjohtajaksi.  

Tero Lehtonen aloitti JLL Finlandin arviointi- ja tutkimusyksikössä vuonna 2006 ja on reilussa kymmenessä vuodessa nostanut JLL Finlandin kiinteistöarviointipalvelut alansa markkinajohtajaksi. Hän toimi aiemmin JLL:n operatiivisena johtajana vastaten Suomen yhtiön operatiivisesta toiminnasta. JLL Finlandin uutena toimitusjohtajana Lehtonen ottaa vastuun JLL: n strategisesta kehittämisestä ja liiketoiminnan kasvusta. 

Matthew Richards, EMEA Board sponsor for the Nordics & CEO Capital Markets, EMEA: ”Onnittelen Christiania uran seuraavasta vaiheesta ja olen iloinen voidessani nimetä Teron uudeksi toimitusjohtajaksi Suomessa. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus kiinteistöliiketoiminnasta ja hän tuntee yrityksen, henkilöstön ja asiakkaamme. Hänellä on erinomaiset mahdollisuudet jatkaa liiketoimintamme kasvua. 

Christian on ollut erittäin arvostettu johtaja. Hänen panoksensa yhtiön liiketoiminnan kasvuun ja kehitykseen on kiistämätön. Kiitämme häntä johtajuudesta sekä ammattitaidosta ja toivotamme hänelle menestystä uudessa tehtävässään.” 

Tero Lehtonen, nykyinen JLL Finlandin operatiivinen johtaja: ”Pääomavirrat kiinteistöihin jatkavat kasvuaan ja urbanisaation myötä isot kaupunkiseudut kasvavat ja kehittyvät. Tämä tarjoaa meille mahdollisuuden entistä tiiviimpään ja laaja-alaisempaan yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa. 

Olen enemmän kuin innoissani siirtyessäni toimitusjohtajaksi johtamaan erittäin ammattitaitoista tiimiämme. Keskitymme jatkossakin auttamaan asiakkaitamme kaikissa kaupallisissa ja teknisissä kiinteistökysymyksissä.” 

Christian Hohenthal, nykyinen JLL Finlandin toimitusjohtaja: “Olen kiitollinen, että sain mahdollisuuden työskennellä JLL:n Tukholman sekä Helsingin toimistoissa 14 vuoden ajan. On ollut kunnia johtaa Suomen Capital Markets -liiketoimintaa vuodesta 2011 ja viime aikoina koko Suomen yhtiötä. Toivon JLL:le menestystä nyt ja tulevaisuudessa.”  

 

JLL Finland tarjoaa neuvonantoa kaupallisissa ja teknisissä kiinteistöasioissa kuten markkina-analyysit, kaupankäynti, arviointi, arkkitehtuuri, suunnittelu, liiketilakehitys, projektinjohto, vuokraus sekä tekniset ja ympäristöpalvelut.  

 

JLL
 

JLL on johtava toimitilojen asiantuntija 16,3 miljardin dollarin liikevaihdolla (2018). Yritys on mukana Fortune 500 -listalla. Yli 90 000 työntekijäämme 80 maassa ja lähes 300 toimistossa palvelevat asiakkaitamme laajasti toimitilojen asiantuntijapalveluiden parissa. Olemme Suomen johtava kiinteistöasiantuntija, joka palvelee noin 70 työntekijän voimin Suomen tunnetuimpia yrityksiä ja kiinteistösijoittajia sekä kansainvälisiä asiakkaita. 


JLL on rekisteröity tavaramerkki, jota käytetään Jones Lang LaSalle Inc. brändinä. Lisätietoja www.jll.com