Uutiset

Klaus Koponen johtamaan
JLL Finlandin 
vuokralaisedustuspalveluja

elokuu 31, 2020

OTK, VT Klaus Koponen on aloittanut 17.8.2020 JLL Finlandin Corporate Solutions -yksikön johtajana nimikkeellä Senior Director

HELSINKI 31.08.2020 – JLL panostaa vahvasti yrityksille suunnattuihin, toimitiloja ja kiinteistöjä koskeviin neuvonantopalveluihin. Koronan kiihdyttämä työn ja tilankäytön murros on lisännyt yritysten tarvetta laaja-alaiselle asiantuntemukselle. Toimitilojen rooli henkilöstön hyvinvoinnin, tuottavuuden ja työvoiman houkuttelevuuden ajurina korostuu entisestään.

Klaus Koponen vastaa uudessa roolissaan JLL:n Corporate Solutions -yksikön strategisesta kehittämisestä ja kasvusta Suomessa. Corporate Solutions yksikkö tarjoaa kokonaisvaltaisia neuvonantopalveluja yritysten kiinteistö- ja toimitilahankkeissa.

Koponen siirtyy tehtävään IWG Plc:n Suomen ja Puolan maajohtajan paikalta ja tuo mukanaan laaja-alaista kokemusta yritysten toimitilahankkeista, kiinteistöalasta sekä liiketoiminnan kasvun rakentamisesta.

Tero Lehtonen, JLL:n Suomen-toimitusjohtaja: ”Uskomme, että jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä yritysten tarve toimitiloja ja kiinteistöjä koskeville neuvonantopalveluille tulee merkittävästi kasvamaan. Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme Klausin kaltaisen kiintöistötoimialan vahvan osaajan kehittämään ja kasvattamaan JLL:n vuokralaisedustuspalveluja.”

Klaus Koponen, Senior Director, Corporate Solutions: ”Uskon yritysten tarvitsevan kasvavassa määrin neuvonantoa toimitilahankkeiden onnistuneessa läpiviennissä. Olen todella innoissani uudesta roolistani – näen toimitiloja ja kiinteistöjä koskevien neuvontapalveluiden osalta merkittävää kasvupotentiaalia Suomen yrityskentässä. JLL:llä on asiakkaiden keskuudessa hyvä maine, vahvat referenssit ja asiakaslähtöinen toimintakulttuuri. Tämä luo erinomaisen lähtökohdan kasvun ja asiakasarvon rakentamiseen yhdessä osaavan tiimin kanssa.”

JLL tarjoaa Suomessa kaupankäynti-, arviointi-, konsultointi-, vuokraus-, vuokralaisedustus- sekä kiinteistökehitys- ja suunnittelupalveluja niin kotimaisille kuin kansainvälisillekin toimijoille.

 

Lisätiedot:

Tero Lehtonen

CEO, Finland

tero.lehtonen@eu.jll.com

+358 40 565 5389

 

Klaus Koponen

Senior Director, Corporate Solutions

klaus.koponen@eu.jll.com

+358 50 385 4571571

 

About JLL
JLL on johtava toimitilojen asiantuntija, 18 miljardin dollarin kokonaisliikevaihdolla ja 7.1 miljardin dollarin nettoliikevaihdolla (2019). Yritys on mukana Fortune 500-listalla. Lähes 93 000 työntekijäämme 80 maassa ja lähes 300 toimistossa palvelevat asiakkaitamme laajasti toimitilojen asiantuntijapalveluiden parissa. Olemme Suomen johtava kiinteistöasiantuntija, joka palvelee noin 70 työntekijän voimin Suomen tunnetuimpia yrityksiä ja kiinteistösijoittajia sekä kansainvälisiä asiakkaita. JLL on rekisteröity tavaramerkki, jota käytetään Jones Lang LaSalle Inc. brändinä. Lisätietoja www.jll.com