Uutiset

Klaus Koponen johtamaan JLL:n vuokrausta ja käyttäjille suunnattuja palveluja Suomessa

Klaus Koponen aloittaa JLL:n Markets-yksikön vetäjänä 1.1.2022 alkaen. Yksikkö vastaa kiinteistönomistajille ja -sijoittajille tarjottavista vuokraus- ja kehityspalveluista sekä tilojen käyttäjille tarjottavista neuvonanto- ja suunnittelupalveluista.

joulukuu 14, 2021

Koponen siirtyi JLL:lle vuonna 2020 kehittämään ja kasvattamaan vuokralaisedustuspalveluja. Menestyksekkään startin jälkeen hänen vastuulleen siirtyvät muutkin Markets-yksikön toiminnot. Tavoitteena on varmistaa, että niin sijoittajien kuin käyttäjienkien tarpeisiin pystytään vastaamaan kokonaisvaltaisesti ja että oikeantyyppiset tilat ja käyttäjät kohtaavat toisensa jatkossakin.

Tero Lehtonen, JLL:n Suomen-toimitusjohtaja: “Uskomme, että jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä yritysten tarve toimitiloja ja kiinteistöjä koskeville neuvonantopalveluille tulee kasvamaan. Vastaavasti vuokrauksessa tarvitaan entistä laaja-alaisempaa osaamista tilakonseptin luomisesta asiakassegmenttien määrittämiseen. Olemme tyytyväisiä, että saamme Klausin kaltaisen kokeneen myynnin ja kiinteistöalan osaajan vetämään JLL:n vuokrausta sekä käyttäjille suunnattuja palveluja.”

Klaus Koponen, Head of Markets, JLL: ”Otan erittäin mielelläni vastaan Markets-yksikön vetäjän tehtävän vahvasti kehittyvässä markkinassa. Uskon, että tulemme jatkamaan vahvaa kasvua myös tulevina vuosina voidaksemme palvella asiakkaitamme entistäkin kokonaisvaltaisemmin. Odotan innolla uuden roolini mukanaan tuomia haasteita ja mahdollisuuksia kehittää liiketoimintaamme sekä palvelukonsepteja.”

 

Lisätiedot: Klaus Koponen, Head of Markets, JLL

Puhelin: +358 50 385 4571

Email: klaus.koponen@eu.jll.com


JLL

JLL on johtava kiinteistöalan neuvonantaja 16,6 miljardin dollarin kokonaisliikevaihdolla ja 6,1 miljardin dollarin nettoliikevaihdolla (2020). Yritys on mukana Fortune 500 -listalla. Yli 95 000 työntekijäämme 80 maassa ja lähes 300 toimistossa palvelevat asiakkaitamme laajasti toimitilojen asiantuntijapalveluiden parissa (syyskuu, 2021). JLL on Suomen johtava kiinteistöasiantuntija, joka palvelee noin 70 työntekijän voimin Suomen tunnetuimpia yrityksiä ja kiinteistösijoittajia sekä kansainvälisiä asiakkaita. JLL on rekisteröity tavaramerkki, jota käytetään Jones Lang LaSalle Inc. brändinä. Lisätietoja jll.com.