JLL:n kiinteistökehitys-, projektijohto- ja arkkitehtipalvelut uudistuvat

huhtikuu 15, 2020

Helsinki 15.04.2020 – Kiinteistökehitys- ja projektijohtopalvelujen lisääntyvän asiakaskysynnän johdosta uudistamme palvelujamme ja organisaatiorakennettamme palvelemaan paremmin asiakkaidemme tarpeita. Projekti- ja kehityspalvelumme jaetaan jatkossa kolmeen palvelukokonaisuuteen:

Kiinteistökehityspalvelut

Kiinteistösijoittajille ja omistajille suunnatut kiinteistökehityspalvelut yhdistävät kaupallisen, arkkitehtonisen ja teknisen osaamisen, jolla autamme kiinteistön omistajia saavuttamaan liiketoiminnalliset tavoitteensa ja optimoimaan kiinteistöjensä arvon.

Tarkastelemme vaihtoehtoiset skenaariot kiinteistön tulevaisuudelle, joissa huomioimme kiinteistöjen sijoittajien ja käyttäjien tarpeet, viranomaisten näkemykset sekä kiinteistön tekniset reunaehdot ja mahdollisuudet. Skenaarioiden perusteella asiakkaamme voivat tehdä perusteltuja investointipäätöksiä. Luomme kiinteistölle houkuttelevan ja taloudellisesti toimivan konseptin sekä realistisen hankesuunnitelman, joilla varmistamme valitun tulevaisuuden skenaarion toteutumisen. Tarjoamme asiakkaillemme myös kiinteistö- ja kaavakehitysneuvonantoa sekä laadimme rakennushistoriaselvityksiä.

Projektijohto & Design

Kiinteistösijoittajille ja omistajille suunnattu projektijohto yhdistää kaupalliset, toiminnalliset, arkkitehtoniset sekä tekniset näkökulmat ja luovat hankkeelle tavoitteet. Projektin johtaja johtaa hankkeen hankesuunnitelman tavoitteiden mukaisesti maaliin yhdistäen eri alojen kokeneet asiantuntijat ja mahdollistaen heidän innovatiiviset ratkaisut.

Asiakaslähtöisyys, monipuolinen ammatillinen osaamisemme sekä kansainvälisten trendien seuraaminen on pohjana innovatiiviselle suunnittelutyöllemme. Konsultoimme ja osallistamme tilaajaa suunnittelutyön ideoinnissa parhaan ja toimivimman ratkaisun löytämiseksi. 

Projektijohto & Design -yksikkö tarjoaa lisäksi vuokrausyksikkömme kanssa kiinteistön brändäyksen, vuokrauksen, suunnittelun ja projektijohtamisen palvelua.

Workplace & Design

Tilojen käyttäjille suunnattu Workplace & Design -palvelu lähestyy työympäristön analysointia datan ja faktan pohjalta, jotta voimme varmistaa uniikille asiakkaalle myös uniikin ratkaisun. JLL:n prosessit kalibroidaan asiakkaan tarpeen mukaan ja tulokset yhdistävät saumattomasti kerätyn tiedon, ammattilaistemme kokemuksen, sekä työympäristöjen ja työskentelytapojen tutkimustulokset.

Monitieteinen lähestymistapamme luo käytännön toteutuksen aina tarveselvityksestä käyttöönottoon ja sen jälkeisiin muutoksiin saakka, sisältäen ennakoivan muutoksen hallinnan ja viestinnän suunnitelmat kestävän työtilan muutoksen aikaansaamiseksi.

TDD ja EDD -palveluja tarjoamme jatkossa yhteistyöverkoston kautta.

DI Tatu Silventoinen vetää jatkossa Kiinteistökehitystiimiä, 23.3.2020 aloittanut Insinööri (AMK) Tero Liutu Projektijohto & Design-tiimiä ja Sisustusarkkitehti Sofia Jakas Workplace & Design -tiimiä.

Tomi Tiainen, Head of Project & Development Services:Olemme tarjonneet ainutlaatuista kokonaisvaltaista kiinteistökehityspalvelua, joka yhdistää kaupallisen, arkkitehtonisen ja teknisen osaamisen tuottaen arvoa asiakkaille. Nyt olemme luoneet asiakaslähtöiset palvelukokonaisuudet vastaamaan asiakkaidemme erilaisiin haasteisiin. ”

 

Lisätiedot:

Tomi Tiainen

Head of Project & Development Services

+358 50 344 0986

tomi.tiainen@eu.jll.com


About JLL
JLL on johtava toimitilojen asiantuntija, 18 miljardin dollarin kokonaisliikevaihdolla ja 7.1 miljardin dollarin nettoliikevaihdolla (2019). Yritys on mukana Fortune 500-listalla. Yli 93 000 työntekijäämme 80 maassa ja lähes 300 toimistossa palvelevat asiakkaitamme laajasti toimitilojen asiantuntijapalveluiden parissa. Olemme Suomen johtava kiinteistöasiantuntija, joka palvelee noin 70 työntekijän voimin Suomen tunnetuimpia yrityksiä ja kiinteistösijoittajia sekä kansainvälisiä asiakkaita. JLL on rekisteröity tavaramerkki, jota käytetään Jones Lang LaSalle Inc. brändinä. Lisätietoja www.jll.com