Uutiset

Paula Majanen-Selby nimitetty ESG:stä vastaavaksi johtajaksi JLL:lle

syyskuu 01, 2022

JLL Finland on nimittänyt Paula Majanen-Selbyn ESG:stä vastaavaksi johtajaksi.

Majanen-Selby tuo mukanaan laajan kokemuksen finanssialalta, jossa hän työskenteli strategiatehtävissä Suomessa ja Iso-Britanniassa. Aiemmin hän on työskennellyt BlackRockin Corporate Strategy -tiimissä ja Morgan Stanleyssä varallisuudenhoitopuolella. Viimeisimpänä ennen JLL:lle siirtymistään Majanen-Selby toimi Senior Strategistina OP Ryhmässä. ESG-johtajan roolissaan Majanen-Selby tukee asiakkaita ESG:n integroimisessa strategiaan, edistäen kestävän kehityksen mukaista kiinteistöalan liiketoimintaa, jossa ESG on otettu huomioon läpi sijoitusten elinkaaren.

Tero Lehtonen, JLL:n Suomen-toimitusjohtaja: “ESG:n merkitys kiinteistösijoittamisessa on korostunut viime vuosina ja tulee korostumaan jatkossa entisestään. Tavoitteenamme on olla johtava neuvonantajana myös tällä saralla ja olemmekin erittäin tyytyväisiä saadessamme Paulan kaltaisen ESG-asiantuntijan täydentämään osaamistamme.”

Paula Majanen-Selby, ESG-johtaja, JLL: ”Olen innoissani päästessäni työskentelemään yrityksessä, joka on maailman johtava kiinteistöalan neuvonantaja ja keskeisessä roolissa kestävän kehityksen tuomisessa kiinteistösijoitusmarkkinalle. Strategisissa tehtävissä olen nähnyt miten ESG:stä on tullut yhä tärkeämpää yritysten menestyksen kannalta. ESG on yksi JLL:n keskeisimmistä prioriteeteistä. Odotan, että pääsen auttamaan asiakkaitamme edistämään ESG-näkökulmasta projekteja, jotka auttavat säilyttämään tai kasvattamaan kiinteistön arvoa sekä edistävät parempaa ympäristön ja yhteiskunnan tulevaisuutta.”

 

 


About JLL

JLL (NYSE: JLL) on johtava asiantuntijapalveluyritys, joka on erikoistunut kiinteistöjen ja investointien hallintaan. JLL muokkaa kiinteistöjen tulevaisuutta paremman maailman puolesta käyttämällä edistyksellisintä teknologiaa luodakseen palkitsevia mahdollisuuksia, upeita tiloja ja kestäviä kiinteistöratkaisuja asiakkaillemme, työntekijöillemme ja yhteisöillemme. JLL on Fortune 500 -yritys, jonka vuotuinen liikevaihto on 19,4 miljardia dollaria, joka toimii yli 80 maassa ja jonka maailmanlaajuinen henkilöstömäärä 31. maaliskuuta 2022 oli yli 100 000. JLL on Jones Lang LaSalle Incorporatedin tuotemerkki ja rekisteröity tavaramerkki. Lisätietoja on osoitteessa jll.com.