Henkilöstö

Pauliina Rantsista JLL Suomen kaupankäyntiyksikön varajohtaja

helmikuu 18, 2022

Tero Uusitalo

+358 40 010 3450

Pauliina Rantsi on nimitetty 1.2.2022 alkaen Deputy Head of Capital Markets. Roolissaan hän jakaa yksikön johtajan Tero Uusitalon kanssa tiimin johtamisvastuuta ja kehittää yksikön toimintaa tiiviissä yhteistyössä Teron kanssa. Uuden roolinsa ohella Pauliina jatkaa edelleen myös aiempia projektipäällikön tehtäviään. Pauliina on työskennellyt projektipäällikkönä (Senior Director) Capital Markets -yksikössä kahden vuoden ajan ja hänellä on yhteensä yli kahdentoista vuoden kokemus kiinteistöalalta. Pauliina on nähnyt alaa sekä sijoittajan että konsultin näkökulmasta antaen hänelle erinomaiset lähtökohdat yksikön varajohtajaksi. Pauliina liittyi JLL Finlandiin vuonna 2020 LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy:sta, jossa hän toimi salkunhoitajana

PauliinaRantsi, Deputy Head of Capital Markets, JLL: Viimeisten kahden vuoden aikana tiimimme on kasvanut Suomen suurimmaksi kiinteistötransaktiotiimiksi. On todella hienoa päästä ottamaan entistä suurempaa vastuuta tästä kasvusta ja vahvistamaan tiimimme kehittymistä edelleen kiinteistömarkkinoiden huippuosaajana.

Tero Uusitalo, Head of Capital Markets, JLL: Pauliinalla on ollut merkittävä rooli tiimimme kehittämisessä viimeisen kahden vuoden aikana ja tämä nimitys on luonteva jatkumo jo tehdylle arvokkaalle työlle. Pauliinan raudanluja ammattitaito kiinteistömarkkinoista hakee vertaistaan ja hänen saamansa palaute asiakkailta on ollut vain ylistävää, niin olen erittäin iloinen hänen ottaessaan uutta roolia tiimissämme.   


JLL

JLL on johtava kiinteistöalan neuvonantaja 16,6 miljardin dollarin kokonaisliikevaihdolla ja 6,1 miljardin dollarin nettoliikevaihdolla (2020). Yritys on mukana Fortune 500 -listalla. Yli 95 000 työntekijäämme 80 maassa ja lähes 300 toimistossa palvelevat asiakkaitamme laajasti toimitilojen asiantuntijapalveluiden parissa (syyskuu, 2021). JLL on Suomen johtava kiinteistöasiantuntija, joka palvelee noin 70 työntekijän voimin Suomen tunnetuimpia yrityksiä ja kiinteistösijoittajia sekä kansainvälisiä asiakkaita. JLL on rekisteröity tavaramerkki, jota käytetään Jones Lang LaSalle Inc. brändinä. Lisätietoja jll.com.