Uutiset

Rikumatti Forsberg projektijohtajaksi JLL Suomen kaupankäyntiyksikköön

huhtikuu 06, 2021

DI, KTM Rikumatti Forsberg aloittaa 26. huhtikuuta projektinjohtajana (Director) JLL:n kaupankäyntiyksikössä Helsingissä. Forsbergilla on pitkä ja monipuolinen kokemus kiinteistöalalta, erityisesti kiinteistötransaktioiden parista. Forsberg siirtyy JLL:lle Newsec Advisory Finland Oy:stä, jossa hän osakkaana vastasi kiinteistötransaktioista kotimaisten ja ulkomaisten asiakkaiden kanssa.

Tero Uusitalo & Mathias Vuorelma, Co-Heads of Capital Markets: ”Olemme erittäin iloisia saadessamme Rikumatin vahvistamaan Capital Markets -tiimiämme. Tällä hetkellä kiinteistömarkkinoille allokoidaan paljon pääomia, ja näemme kiinteistötransaktiomarkkinan jälleen vilkastuvan viime vuoden hetkellisen hidastumisen jälkeen. Rikumatin kattava kokemus kiinteistötransaktioista vahvistaa tiimiämme merkittävästi ja pystymme näin entistä paremmin vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin.”

Rikumatti Forsberg: ”Olen todella innoissani päästessäni liittymään markkinan johtavaan JLL:n kaupankäyntiyksikköön. JLL on globaali toimija vahvalla paikallisosaamisella ja on mielenkiintoista päästä toimimaan yhä enemmän ulkomaalaisten sijoittajien kanssa.”

 

Lisätiedot:

Tero Uusitalo

Co-Head of Capital Markets, JLL Finland

+358 40 010 3450

tero.uusitalo@eu.jll.com

      

Mathias Vuorelma

Co-Head of Capital Markets, JLL Finland

+358 40 823 9823

mathias.vuorelma@eu.jll.com

 

Rikumatti Forsberg

Director, Capital Markets, JLL Finland
+358 50 594 1722

rikumatti.forsberg@eu.jll.com

 

 

About JLL


JLL on johtava toimitilojen asiantuntija, 16,6 miljardin dollarin kokonaisliikevaihdolla ja 6.1 miljardin dollarin nettoliikevaihdolla (2020). Yritys on mukana Fortune 500-listalla. Yli 90 000 työntekijäämme 80 maassa ja lähes 300 toimistossa palvelevat asiakkaitamme laajasti toimitilojen asiantuntijapalveluiden parissa. Olemme Suomen johtava kiinteistöasiantuntija, joka palvelee noin 70 työntekijän voimin Suomen tunnetuimpia yrityksiä ja kiinteistösijoittajia sekä kansainvälisiä asiakkaita. JLL on rekisteröity tavaramerkki, jota käytetään Jones Lang LaSalle Inc. brändinä. Lisätietoja www.jll.com.