Uutiset

Saija Toivonen osa-aikaiseksi tulevaisuudentutkimuksesta vastaavaksi johtajaksi JLL:lle

maaliskuu 11, 2022

Saija Toivonen on aloittanut 1. maaliskuuta osa-aikaisena tulevaisuudentutkimuksesta vastaavana johtajana JLL:n palveluksessa.

Toivosella on taustallaan pitkä akateeminen ura. Hän on toiminut vuodesta 2007 asti tutkijana Aalto-yliopistossa ja vuodesta 2019 alkaen kiinteistötalouden apulaisprofessorina, jona hän jatkaa JLL-yhteistyön ohella. Tutkimusjohtajan toimessaan Toivonen tulee tukemaan muun muassa JLL:n strategisen konsultoinnin yksikköä sekä kehittämään osaltaan eteenpäin JLL:n tutkimustoimintaa. Lisäksi tavoitteena on tiivistää yhteistyötä akateemisen tutkimuksen ja liike-elämän välillä.

Tero Lehtonen, JLL:n Suomen-toimitusjohtaja: “Olen innoissani siitä, että saamme Saijan kaltaisen kokeneen tutkijan ja kiinteistöalan asiantuntijan joukkoihimme kehittämään toimintaamme. Saijan tietotaito mm. tulevaisuudentutkimuksen ja kestävän kehityksen osalta täydentää erinomaisesti osaamistamme sekä mahdollistaa entistä sofistikoituneempien neuvonantopalvelujen tarjoamisen asiakkaillemme. Samalla pyrimme varmistamaan, että akateeminen tutkimustieto tulee hyödynnettyä aiempaa tehokkaammin käytännön liiketoiminnan kehittämisessä.”

Saija Toivonen, tutkimusjohtaja, JLL: ”Kiinteistöala on tiukasti sidoksissa yhteiskuntaan ja siellä tapahtuviin erilaisiin ilmiöihin niin lyhyellä kuin pitkällä aikajänteellä. Tämä kytkeytyneisyys vaatii kykyä ymmärtää muutosvoimia myös oman toimialan ulkopuolelta ja aiempaa kauaskantoisempaa tulevaisuusperspektiiviä. Uskon, että tutkimusmaailmalla ja käytännön liike-elämällä on paljon annettavaa toisilleen. On hienoa päästä toteuttamaan tätä tavoitetta yhdessä JLL:n kanssa.”


JLL

JLL on johtava toimitilojen asiantuntija, 16,6 miljardin dollarin kokonaisliikevaihdolla ja 6.1 miljardin dollarin nettoliikevaihdolla (2020). Yritys on mukana Fortune 500-listalla. Yli 91 000 työntekijäämme 80 maassa ja lähes 300 toimistossa palvelevat asiakkaitamme laajasti toimitilojen asiantuntijapalveluiden parissa (maaliskuu 2021). Olemme Suomen johtava kiinteistöasiantuntija, joka palvelee noin 70 työntekijän voimin Suomen tunnetuimpia yrityksiä ja kiinteistösijoittajia sekä kansainvälisiä asiakkaita. JLL on rekisteröity tavaramerkki, jota käytetään Jones Lang LaSalle Inc. brändinä. Lisätietoja jll.com.