Uutiset

Suomen JLL:n toimitusjohtajaksi Klaus Koponen

Suomen JLL:n toimitusjohtajaksi (CEO) on nimitetty OTM, VT Klaus Koponen. Koponen on aiemmin toiminut JLL:n Markets-yksiköstä vastaavana johtajana. Suomen JLL:n toimitusjohtajana aiemmin toiminut Tero Lehtonen on siirtynyt yhtiön ulkopuolelle uusien haasteiden pariin.

maaliskuu 26, 2024

Klaus Koponen

Head of Markets
+358 50 385 4571

Klaus Koponen on ollut Suomen JLL:n palveluksessa vuodesta 2020. Tätä ennen hän on toiminut johtotehtävissä mm. IWG:llä (ent. Regus) ja hänellä on laaja kokemus Pohjoismaiden kiinteistömarkkinoista. Uudessa roolissaan Koponen vastaa JLL:n kasvustrategian toteuttamisesta Suomen markkinoilla. Toimitusjohtajan roolin lisäksi hän vastaa edelleen myös Markets-yksikön vetämisestä.

"Klaus Koponen on ollut keskeisessä roolissa kehittämässä Markets-yksikkömme toimintaa Suomessa. Hänellä on laaja-alainen tuntemus kiinteistömarkkinoista ja vahvat näytöt liiketoiminnan tuloksellisesta johtamisesta. Olen erittäin tyytyväinen siihen, että hän ottaa nyt toimitusjohtajan roolissa kokonaisvastuun JLL:n Suomen toimintojen kehittämisestä ja kasvattamisesta. Kiitän myös lämpimästi Tero Lehtosta hänen vahvasta panoksestaan JLL Suomen toimitusjohtajana ja toivotan hänelle mitä parhainta menestystä tulevaisuudessa”, sanoo Markets Advisory -liiketoiminnassa Pohjois-Euroopassa vastaava johtaja Konstantin Kortmann.

"Suomen kiinteistömarkkinat ovat erittäin mielenkiintoisessa vaiheessa, ja asiakasyrityksemme tarvitsevat neuvonantopalvelujamme useissa kiinteistömarkkinoihin liittyvissä kysymyksissä ja transaktioissa hakiessaan parhaita mahdollisia ratkaisuja. JLL on vahva neuvonantaja Suomen kiinteistömarkkinoilla ja uskon, että meillä on erinomaiset mahdollisuudet menestyä myös jatkossa ja kasvattaa liiketoimintaamme”, sanoo Suomen JLL:n uusi toimitusjohtaja Klaus Koponen


JLL

JLL on johtava kiinteistöalan neuvonantaja 20,8 miljardin dollarin liikevaihdolla. Yritys on mukana Fortune 500® -listalla. Yli 106 000 työntekijäämme yli 80 maassa palvelevat asiakkaitamme laajasti toimitilojen asiantuntijapalveluiden parissa. JLL on Suomen johtava kiinteistöasiantuntija, joka palvelee noin 90 työntekijän voimin Suomen tunnetuimpia yrityksiä ja kiinteistösijoittajia sekä kansainvälisiä asiakkaita. JLL on rekisteröity tavaramerkki, jota käytetään Jones Lang LaSalle inc. brändinä. Lisätietoja jll.com.