Uutiset

Timo Loman nimitetty Head Of Development and Design -tehtävään

Roolissaan Timo johtaa JLL:n Development and Design tiimiä, joka tarjoaa projektinjohto-, työympäristön kehitys- ja kiinteistökehityspalveluita.

kesäkuu 06, 2024

Timo Loman

Director
+358 40 772 0604

Klaus Koponen

Head of Markets
+358 50 385 4571

Timo Loman on nimitetty 1.6.2024 alkaen Head Of Development and Design -tehtävään. Timon edeltäjä Tomi Tiainen muuttaa elokuussa perheineen Belgiaan. 

Uuden roolinsa ohella Timo jatkaa myös projektijohtotehtäviään valituissa asiakasprojekteissa. Timo on työskennellyt Projektijohtajana (Director) Development and Design -yksikössä puolentoista vuoden ajan. Timolla on yli 20 vuoden kokemus kiinteistökehittämisestä ja projektijohdosta. Alkupuolen urastaan Timo toimi toimitilakiinteistöjen kiinteistöpäällikkönä ja viimeiset 14 vuotta erityyppisten toimitila- ja kehitysprojektien vetäjänä. Urallaan Timo on edustanut kiinteistön omistajia kuin myös käyttäjiä ja toteuttanut erityyppisiä hankkeita, kuten toimisto-, logistiikka-, tuotanto- ja puhdastilahankkeita.

Klaus Koponen CEO JLL Finland Oy: Development and Design yksikkö on tärkeä osa meidän palveluportfoliotamme niin kiinteistön omistajille kuin käyttäjäasiakkaillekin. Timon johdolla tulemme edelleen kehittämään yksikön palveluja ja liiketoimintaa. Timolla on laaja-alainen kokemus projektijohdosta ja kiinteistökehittämisestä, jonka ansiosta hänellä on erinomaisen edellytykset yksikön johtamiseen ja edelleen kehittämiseen.

Timo Loman, Head of Development and Design, JLL: Tiimimme koostuu kiinteistökehityksen ammattilaisista, arkkitehdeistä ja projektin johdon osaajista. Tässä tiimissä työskentely on heti ensipäivistä alkaen tuntunut etuoikeudelta. Olen todella innoissani mahdollisuudesta kehittämää toimintaamme ja luotsata tiimiämme kohti tulevaa.

Tomi Tiainen: Timolla on vankka kokemus alalta ja olen varma, että hän on oikea henkilö johtamaan tiimimme menestyksekästä työtä minun muuttaessa Belgiaan.


About JLL

For over 200 years, JLL (NYSE: JLL), a leading global commercial real estate and investment management company, has helped clients buy, build, occupy, manage and invest in a variety of commercial, industrial, hotel, residential and retail properties. A Fortune 500® company with annual revenue of $20.8 billion and operations in over 80 countries around the world, our more than 108,000 employees bring the power of a global platform combined with local expertise. Driven by our purpose to shape the future of real estate for a better world, we help our clients, people and communities SEE A BRIGHTER WAYSM. JLL is the brand name, and a registered trademark, of Jones Lang LaSalle Incorporated. For further information, visit jll.com.