Oletko valmis yrityksesi seuraavaan muuttoon?

Vuokrasopimus päättymässä? Kartoitetaan tilavaihtoehdot ja etsitään yrityksellenne uusi, inspiroiva työympäristö, joka sopii henkilöstölle, tukee arvoja sekä liiketoimintatavoitteita.

Autamme sinua tekemään oikean tilapäätöksen

Muuttuvassa työnteon maailmassa, päätöksen tekeminen seuraavan toimiston suhteen voi tuntua mahdottomalta. Olipa kyseessä uuden, työntekijöitä inspiroivan, mutta kustannukset kurissa pitävän toimistotilan löytäminen, tilan mitoittaminen oikeankokoiseksi hybridityöskentelyn tuomat muutokset huomioiden, tai vuokrasopimuksen uusimisen harkitseminen, kokenut tiimimme voi auttaa sinua.

Luo hybridityön huomioiva tilastrategia, joka vastaa työntekijöidesi tarpeita ja toimintamalleja, tukee henkilöstösi hyvinvointia sekä liiketoimintasi tavoitteita.

Vastaako nykyinen toimistotila ja vuokrasopimus yhä yrityksesi aitoja tarpeita? Tutustu markkinatarjontaan, löydä tilastrategiasi mukainen toimistotila markkinaehtoiseen hintaan ja neuvottele vuokraehdoista.

Suunnittele yrityksellenne juuri strategian mukainen, toimintaanne tukeva työympäristö. Luo kestävä ja moderni toimisto, joka inspiroi yhteistyöhön, tukee hyvinvointia ja hybridityötä sekä houkuttelee alanne huippuosaajia.

Suosittelemme

Your Next Office Guide
1 of 1

Yritysmuuton ABC

Onko muutto ajankohtainen? Mietitkö miten hankkeen kanssa tulisi edetä ja mitä asioita ottaa huomioon? Tutustu muuttajan oppaaseemme, joka käy muuton läpi vaihe vaiheelta sekä tarjoaa muistilistan, jonka avulla varmistat hankkeen sujuvuuden.

Etsitään yhdessä yrityksellenne uudet toimitilat

Ota yhteyttä!

Yksityisyydensuoja

Jones Lang LaSalle (JLL) on yhdessä tytäryhtiöidensä kanssa maailman johtava kiinteistö- ja sijoitustenhallinta-alan palveluntarjoaja. Olemme sitoutuneet asianmukaisten turvatoimenpiteiden käyttöönottoon henkilötietojen suojaamiseksi riippumatta siitä, missä ne sijaitsevat ja siitä, ovatko ne sähköisessä vai manuaalisessa muodossa. Tätä varten voimme käyttää erilaisia mekanismeja sen mukaan, missä tietoja säilytetään ja millainen on JLL:n ja mahdollisten vastaanottajaorganisaatioiden välinen suhde.