Courtney Petit

HR leadership for Capital Markets

Courtney on pääomamarkkinoiden henkilöstöpäällikkö, ja hän työskentelee Dallasissa, Texasissa. Hänen velvollisuuksiinsa kuuluu henkilöstöpalveluiden yhteensovittaminen liiketoiminnan kasvun tueksi.

Courtney on pääomamarkkinoiden henkilöstöpäällikkö, ja hän työskentelee Dallasissa, Texasissa. Hänen velvollisuuksiinsa kuuluu henkilöstöpalveluiden yhteensovittaminen liiketoiminnan kasvun tueksi. Courtneyn ja hänen tiiminsä vastuualueisiin ja valvontaan kuuluu arvoa tuottavien, liiketoimintalinjojen ja asiakkaiden tarpeiden kanssa kohdistettujen henkilöstöhallinto-ohjelmien tuottaminen. Hän toimii henkilöstöhallinnon johtoryhmässä, joka kehittää henkilöstöstrategiaa ja -toimintoja eri puolilla maailmaa.

Courtneylla on yli 23 vuoden kokemus henkilöstöresurssien käytännöstä ja suunnittelusta. Hän aloitti uransa JLL:llä Procter and Gamble -asiakkuuden maailmanlaajuisena henkilöstöpäällikkönä. Hän on johtanut ja toteuttanut JLL:llä useita parhaita käytäntöjä koskevia henkilöstöhallinnon aloitteita, mukaan lukien maailmanlaajuinen rekrytointi, organisaatiosuunnittelu, kykyjen hallinta, palkkio-ohjelmat ja työntekijöiden perehdyttäminen erilaisille asiakkaille.

Hän on puhunut CoreNetissä siitä, miten ulkoistamisen avulla voidaan edistää organisaation valmiuksia. Hän johti yrityksen suurinta ulkoistamisprosessia Bank of American kanssa henkilöstöhallinnon johtajana. Tämän jälkeen hänet ylennettiin JLL:n Work Dynamics -liiketoiminnan valvojaksi Kanadassa, Yhdysvalloissa ja Latinalaisessa Amerikassa. Hänen johdossaan oli yli 60 tiimin jäsentä 12 maassa. Tästä tehtävästä Courtney siirtyi hoitamaan yritystoimintojen tiimejä maailmanlaajuisesti koko JLL:n laajuisesti jatkaen samalla henkilöstöhallintopalveluiden valvontaa yhtiön Latinalaisen Amerikan liiketoiminnoissa.

Courtney valmistui Vanderbiltin yliopistosta luonnontieteiden kandidaatiksi ja suoritti opettajan maisterintutkintonsa Virginian yliopistossa. Työn ulkopuolella Courtney toimii vapaaehtoisena tyttärensä kouluissa, Clayton Dabney -järjestössä, Leukemia & Lymphoma Society -järjestössä ja Park Cities Preservation Society -järjestössä. Hän on innokas tenniksen pelaaja ja harrastaa kodinsisustusta, kun aika antaa myöden.